ДАЛИ НЕКОГАШ СТЕ СОНУВАЛЕ НЕКОЈ БЛИЗОК, КОЈ Е ПОЧИНАТ? – ЕВЕ ШТО ЗНАЧИ ТОА …

Нашите најблиски кои се починати, често ни се појавуваат на сон. Тоа е затоа што многу ни недостасуваат, но понекогаш овие соништа носат многу подлабока порака.
Дали вас ве посетил некој близок на сон, а неодамна починал?

Дали сте се запрашале што тоа значи? Лори Мур верува дека кога некој ќе ве посети во сон, а е починат, сака да ви испрати порака.
Тие се обидуваат да ви кажат дека се е во ред.

Мур вели дека често нашите починати не доаѓаат додека не заврши процесот на жалење, така да не може пораката да допре до вас. Ако гледате дека тие доаѓаат до вас на сон, значи дека се добри и дека стигнале до „другата страна“.
Ве посетуваат дека се присутни – без разлика дали тоа е преку мирис или трепкање на светлина или одредена песна на радио.

Ве потсетуваат дека се тука секогаш за да ви помогнат во се.
Можете да ги видите на сон и кога се наоѓате пред тешка одлука во животот, а тоа значи дека ве поддржуваат.
Сакаат да ви кажат дека ве сакаат и внимаваат на вас

Можеби и ве предупредуваат
Ако сакаат да ве предупредат за нешто, ќе се појават на друг начин од вообичаеното.
Ќе изгледаат неприродно и чудно на сонот, а тоа значи дека не смеете да ги игнорирате.

Некогаш не кажуваат ниту збор
Можеби нема да прозборат во сонот, но телепатски ќе ја пренесат пораката. Можеби само ќе се насмеат и ќе си заминат, само да ви дадат до знаење дека внимаваат на вас.
Не сте единствени – на сонот се вообичаени и нормални
Овие сонови им се случуваат на сите кој имаат починато некој близок. Ако не сте ја сонувале саканата личност коај е почината, а сакате да допрете до неа, тогаш легнете со некои од личните работи на некој близок.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *