Дали сонувате дека сте бременa? Еве што значи тоа

Според книгата за соништа на Фројд, бременоста во сон е предвесник на надополнување на семејството во реалноста.

Многу луѓе веруваат дека секој сон има некоја скриена тајна, а некои се убедени дека соништата предупредуваат на иднината. Понекогаш жените мечтаат за бременост, но ако сонуваат дека се бремени, дали навистина значи дека наскоро ќе забременат.
Според соновникот на Милер не им се претскажува добро на жените кои ја сонувале својата бременост.

Ако се видите бремена во сон, тоа значи следново – нема да има никаква хармонија во Вашата врска со сопругот. Жените кои имале таква слика насон ќе се соочат со неволји или ќе се најдат во ситуација во која ќе бидат омаловажени, според соновникот.
Но, ако бремена жена сонува дека е бремена, тоа значи дека ја чека успешно раѓање. Во соновникот на Ванг, пак, ваквиот сон се толкува позитивно.

Се верува дека бременоста на сон кај мажена жена и ветува радост и среќа во бракот и подготвува проблем за невенчана жена. Ваков сон исто така може да значи и промена во Вашиот личен живот.

Ако сонувате туѓа бременост, тогаш очекувајте финансиски сметки. Бременоста, која завршува со раѓање на сон, означува ослободување од проблемите. Колку е полесно раѓањето, толку поуспешен ќе биде бизнисот, според соновникот.

Според книгата за соништа на Фројд, бременоста во сон е предвесник на семејно исполнување во реалноста. Покрај тоа, понекогаш ова значи дека жената не е задоволна од моменталната врска, така што наскоро ќе најде нов партнер.
Ако мажот е во оваа позиција, тоа ја покажува неговата апсолутна подготвеност да стане татко. Во иднина, сепак, тој може да се соочи со проблеми со поврзани со жените.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *