Дознала дека момчето со кое се гледа е оженето, па ѝ се јавила на сопругата: Очекувала сè но ваква реакција не!

Немаше поим дека ќе ѝ каже нешто вакво

Девојка на објави детали од љубовна приказна која не заврши славно. Имено, таа неколку недели се допишувала со маж на Тиндер.

Се запознале, се поминало совршено и влегле во врска. Кога отишла кај него воделе љубов, а после тоа девојката отишла во тоалет. Потоа следел шок.

„Дојдов, сè помина добро, бевме во дневната соба и разговаравме, а потоа, се разбира, работите се префрлија во спалната соба. Откако водевме љубов, го прашав дали можам да одам во тоалет и забележав дека се однесува чудно“, рече Хејли, додавајќи:

„Се двоумеше пред да каже дека може. Отидов во бањата и видов дека крпа покрива нешто. Тоа беше полица, а на неа имаше две четкички за заби, од кои едната беше розова. Освен тоа, имаше многу производи за косата. Излегов ѝ го прашав дали е во врска“, рекла девојката.

Неговиот ноншалантен одговор уште повеќе ја шокирал.

„Тој рече: „Да, извини, требаше да ти кажам дека сум оженет“.

Девојката објаснила дека никогаш не би ѝ кажала на неговата сопруга, но дека повеќето корисници на социјалните мрежи биле за тоа. На крајот решила да оди кај неговата сопруга и да го сними целиот разговор.

„Здраво, извини, ова е малку чудно за мене. Всушност, доаѓам само за да разговарам со вас. Јас се викам Хејли. А всушност бев тука пред некоја вечер со некој по име Питер“, започна таа.

„Пајтер? Мојот сопруг? Што се случи? Како можам да ти помогнам?“, одговорила сопругата.

Хејли ѝ кажала дека Питер и таа се запознале преку Тиндер, како и дека имале интимна врска, а нејзиниот одговор и студениот тон ја оставиле во шок.

„Да? Дали се шегуваш? Што зборуваш?” – одговорила жената.

„Имав чувство дека тоа се случува веќе некое време, искрена да бидам, како сега да се шокирав. Ќе се справам со него, сега немам време да се занимавам со ова“, заклучила таа.

„Многу ми е жал, мразам да бидам личноста која треба да ви го каже ова, но многу луѓе ми рекоа дека треба да ве известам. Знај дека тоа се случи еднаш“, рекла Хејли, на што неговата сопруга само ладно ѝ се заблагодарила.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *