Знаци дека сте “удобна” за него.

Не би го привлекле вниманието на мажите ако секогаш сте на располагање на било кој начин за него.
Излегувањето е возбудливо, особено кога долго време барате љубов и едвај чекате да се обврзате, најдете го вистинскиот партнер. Ова може да те зароби премногу. Кога си спремен да направиш било што, само за да го задржиш вниманието на личноста со која излегуваш, тоа те прави се помалку интересен.

Очајот е очигледен од далечина. Тоа може да го одбие и најзаљубениот човек. Излегувањето е игра. Во оваа игра морате да ги играте вашите карти на најдобар начин, ако сакате да натерате маж да се вљуби во вас. Луѓето се ловци и ловци. Не би го привлекле нивното внимание ако секогаш сте на располагање и на било кој начин. За да дознаете дали сте премногу фаворизирани во вашите врски, одговорете на следните прашања.

Ги прифаќате ли поканите во последен момент да се состанете?
Ако не размислувате за тоа и веднаш ќе го земете кога додворувачот ќе ве покани на состанок, тоа значи дека сте премногу достапни. За да бидете потајни, обидете се веднаш да не одговорите на секоја покана, особено ако е во последен момент. Ќе те направи да изгледаш позафатено, помистериозно, интригантно. Ако секогаш си на располагање, човекот се навикнува да може да си игра со тебе како и да сака и како што сака. Немој да бидеш изненаден ако наскоро изгуби интерес за тебе.
Секогаш го креваш телефонот штом ќе ѕвони?
Ако го направиш ова, ќе почне да мисли дека го држиш телефонот во рацете и го чекаш повикот. Следниот пат кога ќе ти се јави, не кревајте ја веднаш слушалката и не дозволувај линијата да дава слободно. Врати го повикот по некое време. Не покажувајте дека сте достапни во ниту еден момент.

Дали му дозволувате тој да ги откажува состаноците и да ги закажеува само тој кога е во можност?
Тоа е многу голема грешка. Ако се согласите на било каква промена во состаноците, тоа значи дека апсолутно секогаш сте достапни за какви било промени од негова рака. Изгледаш како да немаш мислење, немаш приватен живот, го чекаш принцот од бајките и сакаш да направиш се што ќе побара од тебе.

Дали вие сте иницијатор на сите состаноци?
Ако не добиете доволно повици од човекот со кој излегувате, а поканите доаѓаат претежно од вас, тоа може да биде сигнал дека сте премногу фаворизирани, а тој нема голем интерес. Штом го сфатиш ова, мораш постојано да престанеш да го бараш. Ако почне да те бара, дај му шанса. Ако не го направи тоа, завршете ја таква врска бидејќи се токсични за вас и не водат никаде.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *