Мажот запишал што вели неговата сопруга кога не сака секс и листата е урнебесна

Еден фрустриран маж решил да ги запише сите причини кои му ги навела сопругата за да избегне секс.

Џо Дре сподели открива долга листа на нејзините причини.

Нејзиното прво оправдување беше дека тоа го направиле „минатата недела“, следниот дека „сака да се гушка“, а третото дека е „подуена“.

Меѓу другите оправдувања беа нивните чаршафи, а изгледаше дека сакаше да избегнува секс во деновите кога е свежо испран.

Одбила акција и во спалната соба кога „се чувствувала дебела“, била „премногу уморна“, кога „болел грбот“ и ако „нема енергија“.

Времето од денот исто така беше фактор и таа не беше заинтересирана – дали е „прерано“ или „премногу доцна“.
Истото важи и за собна температура, а сопругата исто така рекла не ако е „премногу топло“ или „премногу ладно“.

Други причини за одбивање вклучуваат дека нејзиниот сопруг е „премногу пијан“, или едноставно пишува „деца“, без дополнително објаснување.

Додека на многу луѓе листата им беше смешна и можеа да се поврзат со неа, многу луѓе побрзаа да го дадат истиот фидбек, пренесува TheSun.

Еден напишал: „Не е таа, тоа си ти“.

Друг додаде: „Вистинска причина: човекот помогна со 0 задолженија или деца“.

И трет коментираше: „Се чини дека вистинската причина всушност не се тие работи…“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *