Моќен астро период: Ако планирате да убедите некого да донесе важна одлука, сега е моментот

Транзитниот Меркур во тригон Плутон е идеален за барање услуги и убедување на луѓето да донесуваат одлуки

Вашиот мозок е моќен под влијание на оваа планета, продира. Оваа астролошка констелација може да се примени за продажба, дебати, преговори или големи набавки како куќи и автомобили.

Исто како што можете длабоко да влијаете на другите, може да сретнете некој кој длабоко влијае на вас преку идеја или план, или тоа може да биде почеток на кармичко пријателство или успешно партнерство. Дружењето е попривлечно отколку сериозна дискусија.

Вашето разбирање и перцепција, но и способноста за длабоко разбирање на работите, веројатно најдобро се применува за истражување, откривање тајни и психолошка самоанализа. Добро време да ја разберете астрологијата на подлабоко ниво.

Сите опсесивни тенденции можат да се применат за откривање и истражување. Ова би било одлично време да се консултирате со психолог или психијатар, да добиете психолошка анализа, регресија во минатиот живот или да се обидете со потсетување на соништата, телепатија, пишува astrousluge.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *