ОВАА ЖЕНА САМО 2 ЧАСА СУШИ алишта на средината на собата: Таа го кажа начинот, не ви треба машина за сушење во станот

Дали ви треба начин за брзо сушење на алиштата?

Трик за брзо сушење на алиштата
Има моменти кога треба многу брзо да ги исушиме алиштата. Физиката, сепак, има свои правила, а облеката исушена во конвенционална машина за сушење останува влажна или влажна, особено во сезоната кога не ги отвораме прозорците во станот. Сепак, имаме начин да ги направиме вашите алишта да се исушат побрзо. Оваа жена го прави тоа за два часа!

Аликс Брн живее во студио со нејзиниот партнер. Многу често перат алишта и иако имаат неколку склопувачки машини за сушење, не можат да се справат со алиштата, на кои им треба долго време да се исушат. Оваа 24-годишна жена нашла начин како побрзо да си ги исуши алиштата.

Мислела да направи мал „шатор“ за сушење алишта. Закачила чаршаф за радијаторот и направила мала машина за сушење. На алиштата им беа потребни само два часа да се исуши.

– Тоа беше момент на еурека! Се обидов да најдам друго место за сушење на чаршафот, но морав само да го закачам на полна машина за сушење, вели таа. Таа случајно открила паметен начин да ја задржи топлината и брзо да ги суши алиштата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *