Овие 2 знаци во септември ги очекуваат потешкотии

Водолија

Според астролозите, Водолиите во последно време се однесуваат кон животот со големо презир, но време е да почнат да се борат за своето место под сонцето. Околу нив може да се појават луѓе кои не им мислат добро, а за да избегнете сериозни конфликти, најдобро е да станете повредни и помалку да разговарате. Ова е начин да се избегнат пречките, пишува actualno.com.

Шкорпија

Среќата нема да биде толку на ваша страна овој месец, па дури може да завршите во љубовен триаголник чии последици се доста сериозни. Не брзајте така одеднаш, размислете пред да дејствувате. Исто така, престанете да ги третирате луѓето околу вас како играчки – никој ништо не ви должи, а кармата секогаш се враќа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *