Природен лек за чистење на Бубрези, Бешика, за отстранување на Песок и камења на Мочните канали

Ефикасен природен лек за чистење на БУБРЕЗИТЕ и БЕШИКАТА, за отстранување на ПЕСОКОТ и КАМЧИЊАТА и чистење на МОЧНИТЕ КАНАЛИ.

Се користат 4 супени лажици СВЕЖИ СЕМКИ од ЛУБЕНИЦА, се дробат или мелат во блендер, се варат 15 минути во 2 литри вода, се процедуваат и пијат во текот на 2 дена. Третиот ден се прави пауза, па се прави нова количина.

Терапијата трае неколку недели, до решавање на проблемот, но со почитување на правилото: 2 дена се пие, а третиот се прави пауза.

ВАЖНО! Овој, како и многу други природни рецепти, не се инстант решение за проблемот, но затоа немаат никакви негативни ефекти по здравјето.
И да, искористете го периодот кога имаме лубеници во изобилие за да ги сочувате семките.

* Кога ќе заврши сезоната на лубеници, свежите се заменуваат со сушени семки.
СЛЕДУВА ОБЈАВА ВО КОЈА ЌЕ ГИ ИСКОРИСТИМЕ СЕМКИТЕ ОД ЛУБЕНИЦА ВО КОМБИНАЦИЈА СО ДРУГИ СЕМКИ ЗА ДА ПОДГОТВИМЕ 💯 ПРИРОДЕН ЛЕК ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА РЕВМАТСКИ БОЛКИ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *