Ставете чаша вода со оцет и сол во кој било дел од вашата куќа… По 24 часа ќе бидете ИЗНЕНАДИ!

Можете да го освежите домот и да се ослободите од негативната енергија со овој едноставен трик со природни состојки. Подобро е од користење хемикалии кои можат да бидат штетни за нашето здравје.

Состојки

Оцет
Значи
Вода
Подготовка

Во чаша ставете малку сол, оцет и малку вода, а потоа ставете ја чашата на местото каде што сакате да поминете најмногу време.

Оставете го таму 24 часа, а потоа исплакнете ја чашата и повторете ја постапката онолку често колку што сакате. Овој метод ќе влијае на протокот на позитивна енергија во вашиот дом.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *