Техника за ослободување од кармичките нишки на минатите животи

Ако сакате да се ослободите од кармичките нишки со поранешен или сегашен партнер, со кој работите не одат добро, љубоморни сте, се карате, ова зборува за силна кармичка врска меѓу вас. Не е случајно што се појавивте во исто време на Земјата за повторно да се сретнете и да ја исчистите вашата карма. За да ги раскинете овие кармички нишки, направете ја следната техника.

Ослободете се на место каде што никој нема да ве вознемирува или прекинува. Опуштете се и затворете ги очите. Земете шест длабоки вдишувања.
Сега замислете дека сте пред лифт, вратите се отвораат и се качувате на него. Го притискате копчето на подрумот.

Се симнувате од лифтот и одите по долг коридор. Одиш и доаѓаш до вратата што е малку подотворена. Поминувате низ него и се наоѓате во претходниот живот каде што го наоѓате и вашиот партнер или личноста со која сакате да ги раскинете кармичките нишки. Ако имате добра имагинација, ќе можете да видите сцена од минатиот живот, но ако ви е тешко да се визуелизирате, само помислете дека сте со оваа личност во минатиот живот.

Гледате сребрени нишки кои ве поврзуваат со секоја чакра. Можете да ги фатите со рака и внимателно да ги искинете, можете да ги исечете со ножици или на некој друг начин. (намерата е важна)

Пушти ги нишките со љубов. Простете му на партнерот за тоа што ви го направил и побарајте прошка за тоа што сте му го направиле. Кажете му колку го сакате, но време е да се ослободите еден од друг и секој да биде слободен да тргне по својот пат. Благословувајте го и прифатете го неговиот благослов. Видете како се оддалечува од вас за да продолжи со својот живот, неврзан со минатото.

И вие повторно одете низ ходникот, влезете во лифтот и вратете се во вашиот сегашен живот, ослободени од оковите на минатото.

Откако ќе ја направите оваа техника, вашата врска треба да се подобри, треба да најдете мир. Личноста не мора да го напушти вашиот живот засекогаш. Можете да одите напред заедно ако се работи за сегашен партнер, но вашата врска веќе ќе биде на ново ниво. Ако имате поранешен партнер и сте се разделиле како непријатели, сега може да се воспостави добро пријателство меѓу вас или едноставно повеќе нема да слушнете од него, а вашата душа ќе најде мир. Можеби не е доволно да ја направите техниката еднаш, па затоа е добра идеја да ја повторите неколку пати додека не видите дека работи. Зависи од тоа колку карма се создава меѓу вас.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *