ТОЛКУ Е ЕДНО ЕДНОСТАВНО А НЕ ЗНАЕМЕ: Природен начин да ги отстраните Бактериите од желудникот за 2 ДЕНА!

Дојде време кога сè поголем број луѓе имаат проблеми со бактериите во желудникот, а поради земање антибиотици кои навистина немаат некој посебен ефект, процесот на лекување е долг и доста тежок. За среќа, дознавме за природен лек кој може да ви помогне!

Ако ги комбинирате смоквите со маслиново масло, ќе го добиете најмоќниот лек што можете да го користите за оваа намена!

Подготовката на лекот е повеќе од едноставна, па доколку сакате да го решите вашиот проблем, започнете со подготовка веднаш.

Подготовка:
Смоквите ставете ги во чиста стаклена тегла до горе, па прелијте ги со маслиново масло (најдобар ефект би бил доколку користите домашно необработено масло).

Исто така, добро би било смоквите да ги исечете на четири парчиња, за да може маслото да се впие.

Затворете ја теглата и оставете сè да отстои најмалку 40 дена. После тој период, секое утро пред појадок се зема по една смоква, а пожелно е заедно со смоквата да се земе една лажичка маслиново масло што содржи смокви.

За најдобар ефект од третманот потребно е усогласување на исхраната со овој лек. Обидете се да јадете варена и лесна храна без премногу зачини, особено зачинета и пиперка.

Избегнувајте да јадете кисела, мрсна храна, особено сушено месо.

Подгответе ја храната со маслиново масло, кое е природно и необработено. Погрижете се да јадете што е можно повеќе свежа храна, зеленчук и овошје.

Маслиновото масло и смоквите, освен бактериите во желудникот, лекуваат и многу други болести. Познато е дека оваа комбинација на природни ресурси успешно лекува неплодност, хемороиди, цревни заболувања, запек, бронхитис, астма и други болести.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *