ЧУДО во Манастирот Тумане: Бебе излечено од циста во мозокот

Господ на помош отец Димитрије..

Сакам да споделам една добра вест со вас..имено, по раѓањето, докторот откри циста на ултразвук на главата на моето бебе.

Како што кажаа докторите е на место каде што не е вознемиреност и не е опасно, но мора да се измие.. шок страв ме совлада се.. на следниот преглед цистата се намали малку.. во меѓувреме ќе го посетиме манастирот Лелиќ.. после тоа на преглед цистата значително се намали..

па два пати во јуни го сонував манастирот Тумане и и кажав на жена ми дека имам да одам.. и дојдов..

Ги замолив светиите да се молат на Бога за сите деца и за моите исто.. Чувствував страшен притисок во град

ите, но како што се приближував до моштите, тој притисок се намали и почувствував големо олеснување.. некако бев мирна и знаев дека се ќе биде во ред.. сестра ми отиде во Острошкиот манастир и таму се помоли и за сите деца и за моето бебе.. пред два дена направивме преглед.. цистата целосно ја нема!!

Слава на Бога! Слава на сите светии!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *