100% ЕФИКАСНО: Ова ОВОШЈЕ може да го запре опаѓањето на косата и да направи да расте како лудa!

Бројни експерти ширум светот тврдат дека во случај да користите листови гуава, вашата коса може да престане да паѓа и да почне брзо да расте поради витаминот Б, кој е најважниот витамин за силна коса.

Како да користите лисја од гуава?

Земете еден куп листови гуава и варете 20 минути во еден литар вода. После тоа, оставете ја смесата да се излади на собна температура.

Нанесете ја смесата на скалпот и фоликулите како тоник.

Погрижете се да ја оставите смесата неколку часа, а потоа да ја измиете косата. Оваа мешавина е многу поуспешна ако спиете со неа.
Овој неверојатен лек ќе и помогне на вашата коса да расте како луда и ќе ги зајакне нејзините корени.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *