15 глупави причини: Мажи признале зошто изневерувале, но подобро да молчеле…

Малку нешта се полоши од тоа партнерот да ве изневери. Сепак, земајќи ги предвид оправдувањата на виновниците за неверството, токму оправдувањата можат да бидат уште полоши.

„Ме изневери бидејќи мислел дека ми треба траума за развој на мојот карактер. Не се шегувам, беше писател.“
„Ти пречи кога одам бос по улици, неа не ѝ пречеше.“

„Ме изневерил бидејќи сум дошла дома нерасположена, бидејќи сум била во друга држава, бидејќи бил пијан, а омилено ми е тоа што не сакал да ме буди.“
„Кога го нападнав бидејќи спиеше со моја колешка, ми рече дека таа го научила многу работи.“

„Рече дека заборавил дека сме во врска.“
„Сум била премногу окупирана со нашата венчавка, па не сум му посветувала доволно време.“
„Не ме обвинуваше мене. Тврдеше дека имал срцев удар и дека таа ноќ ја поминал во болница.“
„Друга девојка му го платила сендвичот, па морал да ѝ се оддолжи некако.“
„Мислел дека, кога веќе му го проверувам телефонот, би било добро и нешто да најдам во него.“

„Ми рече дека му е прелесно да ме сака. И понатаму не разбирам што мислеше.“
„Ми рече дека Бог му рекол да ме изневери, па мислел дека тоа му е судбината.“
„Рече: ‘Не знаев како да ти кажам дека треба да прекинеме.’“

„Ѝ лајкуваше на моја пријателка на Тиндер и ѝ испрати порака. Не знаел дека ми е пријателка. Кога го прашав за тоа, рече дека го хакирале. Неговата локација и биографија на Тиндер беа точни и го прашав како тоа. ‘Не знам како го прават тоа хакерите, Мариса’, одговори.“
„Девојката ми е истоименичка и во ист ден нѝ е роденден. Ми рече дека го потсетува на мене. Не ве лажам.“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *