5 работи што секоја жена ја прават неодолива: Трикови на кои паѓаат мажите!

Ако се чувствувате несреќни во љубовта и не можете да освоите некој што ви се допаѓа, прочитајте внимателно затоа што Ана Беј, жена која ги учи другите жени како да ги придобијат богатите, открива што е неодоливо кај дамите.
И тоа ќе ви помогне да го освоите скоро секој маж.

Самодоверба
Ана вели дека самодовербата е најважна кога сакате да заведете некого затоа што никој маж покрај вас не сака несигурна жена.

„Погодете кој е најголемиот проблем во врските? Покрај слабата комуникација, се разбира, и несигурноста кај жените. Кога жената започнува драма затоа што се грижи дека мажот ќе ја напушти, првото нешто за кое почнува да размислува е навистина да ја напушти”, тврди таа.

Ако немате самодоверба, таа смета дека е многу подобро да разговарате за тоа со вашиот партнер, отколку да се грижите дека тој ќе ве напушти и ќе го нападне поради тоа.

Глумете недостижна
Ана Беј тврди дека тоа е „најстариот трик“, но исто така додава дека секогаш функционира.

Таа ги советува жените да не бидат опседнати со мажите што ги гледаат, бидејќи тие ќе предизвикаат поголем интерес за нив со тоа што не се премногу заинтересирани за нивното однесување.

„Не мора секогаш да му бидете достапни“, рече таа и додаде дека мажите сакаат предизвици.
Нека покаже емоции
Мажите полесно се врзуваат со жени кои им дозволуваат да бидат ранливи пред нив.

„Навистина мислам дека ако му дадете простор на мажот во врска да ви ги покаже неговите вистински чувства и работите што го мачат, тој навистина ќе ја цени вашата врска. Ако сте до него, без осуда, покрај вас ќе имате маж кој лесно ќе се отвори и верувајте ми, секој човек треба да покаже емоции“, вели Ана.
Ценете се себеси
Поставете високи стандарди и замолете ги другите да ве почитуваат.

„Поставете граници. Кога поставувате граници, испраќате света порака за тоа како треба да се однесувате кон вас”, вели тој.

Освојте го со женственост
Исто како што е важно да се постават граници, Ана верува дека е подеднакво важно да се освои маж со својата женственост.

„Грижи се за него, но немој да претерувате. Постои одреден страв кај жените, па затоа сметаат дека треба да бидат ладни и груби кон мажите. Но, мислам дека е важно да се најде здрава рамнотежа во врската, па затоа е многу важно до извесна мерка да сегрижите за мажот“, советува Бег.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *