admin_star

НЕСТОРОВИЌ ПРЕДУПРЕДУВА – НЕ КУПУВАЈТЕ АНТИБИОТИКИ: Земете прополис и додајте го овој зачин, ВЕДНАШ ГИ ОТСТРАНУВА СИТЕ ВИРУСИ

Антибиотиците денес се земаат по принципот - да ги земам, зошто да не? Ако лекувате специфична инфекција, секако дека спасуваат...