Здравје

ДОКТОР ПЕРИШИЌ ОТКРИВА: Овие намирници подобро од се ги чистат белите дробови, а за имунитетот НЕМА ПОСИЛНО! Еве како да ги искористите!

Професорот Перишиќ ја навел листата на намирници кои се природни средства за чистење на дишните патишта, а една од нив...

НЕСТОРОВИЌ ПРЕДУПРЕДУВА – НЕ КУПУВАЈТЕ АНТИБИОТИКИ: Земете прополис и додајте го овој зачин, ВЕДНАШ ГИ ОТСТРАНУВА СИТЕ ВИРУСИ

Антибиотиците денес се земаат по принципот - да ги земам, зошто да не? Ако лекувате специфична инфекција, секако дека спасуваат...