Здравје

Баба (85) секој ден јаде по 2 лажици од ОВАА смеса: Никогаш немала висок крвен притисок или холестерол…

Познато е дека зголемениот холестерол во крвта може да предизвика многу здравствени проблеми. Најчести се срцевите заболувања, зголемен ризик од...