Здравје

Нутриционист сподели 3 начини како да ја добиете потребната храна богата со хранливи материи додека трошоците за храна растат

Иако цените на бензинот сега се најниски отколку што беа во последните месеци, инфлацијата продолжува да ја зголемува цената на...

НАПРАВЕТЕ ГО ОВА И ЌЕ БИДЕТЕ ИЗЛЕКУВАНИ: Болестите на тироидната жлезда произлегуваат од незадоволство и замрзнати емоции!

Во продолжение следува рецепт на д-р Игор Књазкин, познат лекар од Санкт Петербург, во програма за здравјето на Првата програма...