Рецепти

НАПИТОК СПОРЕД АНТИЧКИ РЕЦЕПТ НА РУСКИ МОНАСИ: Го регулира холестеролот, го намалува ризикот од дијабетес и ги чисти крвните садови!

Се ќе ви биде јасно кога ќе ви кажеме дека главните состојки на лековитиот манастирски пијалок се лимон и лук...